NESCAFÉ Lyx Mörkrost Softpack - 200g

Upptäck nya NESCAFÉ Lyx Mörkrost med en distinkt stark arom och fylligare smak. Kombinerat med optimal rostning och diskreta fruktnoter får du en perfekt balanserad kopp kaffe. Den intensivt mörkro...
SKU
MM400080
103,60 kr
  • Köp 4 för 93,24 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 88,06 kr vardera och spara 15%
Upptäck nya NESCAFÉ Lyx Mörkrost med en distinkt stark arom och fylligare smak. Kombinerat med optimal rostning och diskreta fruktnoter får du en perfekt balanserad kopp kaffe. Den intensivt mörkrostade LYX-blandningen med sin balanserade smakprofil och långa, fylliga eftersmak har förbättrats för att göra din kaffeupplevelse till en ren njutning. Hemligheten är att vi mal arabicabönorna tio gånger finare för att på så sätt ta fram den dolda smaken och aromen. Sedan behöver du bara njuta av den fylliga smaken.
Mer information
GTIN07613031239436
Hållbarhet dagar540
UrsprungslandSchweiz
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: Mörkrostat snabbkaffe med finmalt rostat kaffe (3%)
FörvaringsinstruktionerFörvaras torrt och svalt.
VarumärkeNescafé
Innehåll200 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.