Om oss på Ditt svenska skafferi

Vi som startat upp den här webshopen består av ett litet team personer med olika kunskaper och bakgrunder. Ingen av oss jobbar med detta på heltid, utan vissa har andra jobb, och andra vill jobba lite extra som pensionär :) Vissa av oss har erfarenhet av att driva sådan här verksamhet sedan tidigare, medan andra är nya i gamet så att säga. Oavsett så tror och hoppas vi på att kunna göra många, svenskar och andra människor runt om i världen, glada och nöjda med vår service.Så vad kan vi hjälpa Dig med då?

Tanken är att kunna erbjuda (nästan) allt ätbart som du saknar från sverige i denna webshop. Oavsett var i världen du bor så vill vi kunna skicka Dig dina svenska favoriter :) Det är inte krångligare än så. Och saknar ni något så hör ni av er till oss så försöker vi ordna det!

Vi har i dagsläget runt 4000 olika artiklar i vårt sortiment, och nya produkter tillkommer hela tiden. Tack vare olika integrationer kan vi hela tiden erbjuda uppdaterade innehållsförteckningar och näringsvärden med mera på alla varor i webshopen.Välkomna in och hitta era svenska favoriter!

Michael Sandström & Micaela Nordsten