Vi är lediga perioden 18/6 - 30/6. Läs mer...

Om oss på Ditt svenska skafferi

Hjärligt välkommen till vår webbshop som är skapad med syfte att erbjuda svenska produkter och vara till framförallty svenskar som bor utomlands, men även alla andra som är nyfikna på svenskt godis och svenska matvaror. Sortimentet är brett och du kommer hitta det mesta som exempelvis godis, knäckebröd, dryck, bakartiklar, såsmixer, glutenfritt, taco-tillbehör, kryddor, kaffe och mycket mer.

Vi som startat upp den här webshopen består av ett litet team personer med olika kunskaper och bakgrunder. Ingen av oss jobbar med detta på heltid, utan vissa har andra jobb, och andra vill jobba lite extra som pensionär :) Vissa av oss har erfarenhet av att driva sådan här verksamhet sedan tidigare, medan andra är nya i gamet så att säga. Oavsett så tror och hoppas vi på att kunna göra många, svenskar och andra människor runt om i världen, glada och nöjda med vår service.


Fraktpriser och lösningar för frakt

Eftersom frakten och fraktpriset ofta är ett dilemma när man fraktar paket utomlands så jobbar vi kontinuerligt med att hitta lösningar för att få ner priserna så mycket som möjligt, men utan att tumma på leveranskvaliten. Till de allra flesta destinationer i världen så erbjuder vi flera olika alternativ på frakt. Du väljer själv vilket alternativ som passar bäst. Snabbare frakt kostar generellt sett lite mer och priset ser du direkt i kassan eller varukorgen.Så vad kan vi hjälpa Dig med då?

Tanken är att kunna erbjuda (nästan) allt ätbart som du saknar från sverige i denna webshop. Oavsett var i världen du bor så vill vi kunna skicka Dig dina svenska favoriter :) Det är inte krångligare än så. Och saknar ni något så hör ni av er till oss så försöker vi ordna det!

Vi har i dagsläget runt 4000 olika artiklar i vårt sortiment, och nya produkter tillkommer hela tiden. Tack vare olika integrationer kan vi hela tiden erbjuda uppdaterade innehållsförteckningar och näringsvärden med mera på alla varor i webshopen.

Utöver ett stort sortiment och uppdaterad information om alla produkter så är vår ambition att ha en riktigt bra kundsupport med snabba leveranser och svar på alla frågor och ärenden som kan tänkas dyka upp. Vi lägger väldigt stor vikt vid att du som kund ska känna dig nöjd när du handlar hos oss. Tveka inte att höra av dig om du mot all förmodan ändå är missnöjd på något vis.Certifierade för Ekologisk produktion

Vi är stolta att kunna säga att vi nu är certifierade för Ekologisk produktion! Nu kanske ni undrar varför i hela friden det ska vara nödvändigt när vi driver en ehandel och inte har någon egen produktion av ekologiska varor. Anledningen är helt enkelt att vi säljer ekologiska varor i webshopen, och så fort man gör det så behöver man vara certifierad helt enkelt. Vi kan i skrivande stund erbjuda omkring 400 olika ekologiska produkter och vi räknar med att den siffran kommer stiga med tiden. Det faktiska certifikatet kan ni se härVälkomna in och hitta era svenska favoriter!

Michael & Micaela Sandström