NESCAFÉ Lyx Mellanrost Glas - 200 G

Upptäck nya NESCAFÉ Lyx med en mer distinkt arom och fylligare smak. En kombination av optimal rostning och kaffets diskreta fruktnoter ger en perfekt balanserad kopp kaffe. Receptet i den klassis...
SKU
MM400102
113,20 kr
  • Köp 4 för 101,88 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 96,22 kr vardera och spara 15%
Upptäck nya NESCAFÉ Lyx med en mer distinkt arom och fylligare smak. En kombination av optimal rostning och kaffets diskreta fruktnoter ger en perfekt balanserad kopp kaffe. Receptet i den klassiska mörkrostade LYX-blandningen med sin balanserade smakprofil och långa, fylliga eftersmak har förbättrats ytterligare för att göra din kaffeupplevelse till en ren njutning. Hemligheten bakom är att vi maler högvuxna arabicabönorna tio gånger finare som slussas in i kaffeblandningen. På så sätt får vi fram en rikare smak och arom. Sedan är det bara att njuta.
Mer information
GTIN07613035830318
Hållbarhet dagar720
UrsprungslandSchweiz
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserMellanrostat snabbkaffe. 100% KAFFE.
FörvaringsinstruktionerFörvaras torrt och svalt.
VarumärkeNescafé
Innehåll200 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.