Garant Ekologiska varor SNABBKAFFE EKO REF - 150 GR

Ekologiskt snabbkaffe mellanrost med fyllig och balanserad smak. Perfekt att ha med i ryggsäcken när man är på utflykt. Det här kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar som jobbar...
SKU
MM400090
102,40 kr
  • Köp 4 för 92,16 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 87,04 kr vardera och spara 15%
Ekologiskt snabbkaffe mellanrost med fyllig och balanserad smak. Perfekt att ha med i ryggsäcken när man är på utflykt. Det här kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Garants ekomärkning talar om att en vara är ekologisk och ibland även KRAV- märkt. Vårt sortiment fylls hela tiden på med fler EKO-varor.
Mer information
GTIN07340083440076
MärkningRainforest Alliance,EU-ekologiskt
Hållbarhet dagar730
UrsprungslandUngern
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserFrystorkat snabbkaffe* **. * Fullständigt certifierat snabbkaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar. ** Ekologiska råvaror.
FörvaringsinstruktionerFörvaras torrt och svalt. Öppnad förpackning återsluts väl.
VarumärkeGarant Eko
Innehåll150 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.