Vi är lediga perioden 18/6 - 30/6. Läs mer...
GARANT BRYGGKAFFE MELLANR - 450G

GARANT BRYGGKAFFE MELLANR - 450G

Garant Ekologiska varor SNABBKAFFE EKO REF - 150 GR

Garant Ekologiska varor SNABBKAFFE EKO REF - 150 GR

GARANT KOKKAFFE MELLANR - 450G VAK

Vårt kokkaffe mellanrost är gjort på noga utvalda kaffebönor och har en balanserad och mjuk syra. Bönorna blandas och rostas sedan med omsorg för att få fram den rika aromen och smaken. Kaffet förp...
SKU
MM400075
83,66 kr
  • Köp 4 för 75,29 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 71,11 kr vardera och spara 15%
Vårt kokkaffe mellanrost är gjort på noga utvalda kaffebönor och har en balanserad och mjuk syra. Bönorna blandas och rostas sedan med omsorg för att få fram den rika aromen och smaken. Kaffet förpackas under vakuum i en förpackning som bevarar den goda smaken. Kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Och smaken på kaffet då? Jo, varje kaffesort har en unik smakprofil och blandningen är hårt testad och kvalitetssäkrad för att den ska smaka lika bra året om, oavsett skörd och säsong. Det här är alltså ett riktigt gott och bra kaffe.
Mer Information
GTIN07340083474699
MärkningRainforest Alliance
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandNederländerna
Automatisk översättningNej
IngredienserINGREDIENSER Malda Arabicabönor*. *Fullständigt certifierat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar.
FörvaringsinstruktionerFÖRVARING Oöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Kaffe är en färskvara, för att bäst bevara dess arom efter öppnandet bör förpackningen återförslutas väl och förvaras kallt, gärna i frysen. KÄLLSORTERING Ytterförpackningen sorteras som pappersförpackning och innerförpackningen som plastförpackning.
VarumärkeGarant
Innehåll450 gram