Garant EKO Mörkrost EKO - 500g

Det här är vårt ekologiska bryggkaffe, gjort på utvalda Arabicabönor av allra finaste kvalitet. Kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vat...
SKU
MM400051
75,10 kr
  • Köp 4 för 67,59 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 63,84 kr vardera och spara 15%
Det här är vårt ekologiska bryggkaffe, gjort på utvalda Arabicabönor av allra finaste kvalitet. Kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Och smaken på kaffet då? Jo, varje kaffesort har en unik smakprofil och blandningen är hårt testad och kvalitetssäkrad för att den ska smaka lika bra året om, oavsett skörd och säsong. Det här är alltså ett riktigt gott och bra kaffe.
Mer information
GTIN07340083459573
MärkningFairtrade,EU-ekologiskt
Hållbarhet dagar360
UrsprungslandSverige
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: Malda Arabicabönor* **. *Fullständigt certifierat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar. **Ekologisk råvara.
VarumärkeGarant Eko
Innehåll500 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.