GARANT EKOLOGISKA VAROR ESPRESSO HB EKO - 500G PÅS

Kaffebönor gjort på 100 % ekologiska Arabicabönor och har en mjuk och fyllig karaktär. De här kaffebönorna har fått växa utan vare sig kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. När bönorna är mog...
SKU
MM400127
100,50 kr
  • Köp 4 för 90,45 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 85,43 kr vardera och spara 15%
Kaffebönor gjort på 100 % ekologiska Arabicabönor och har en mjuk och fyllig karaktär. De här kaffebönorna har fått växa utan vare sig kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. När bönorna är mogna rostar vi dem varsamt och länge, för att få den karaktäristiska runda smaken att framträda med full styrka. Avnjut med skummad mjölk och gott samvete. När du väljer ekologiskt väljer du samtidigt att arbeta för en miljömässigt hållbar utveckling. Både här och på andra sidan jorden. Garants ekomärkning talar om att en vara är ekologisk och ibland även KRAV- märkt. Vårt sortiment fylls hela tiden på med fler EKO-varor.
Mer information
GTIN07311041067352
MärkningEU-ekologiskt
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandNederländerna
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: 100% ekologiska Arabicabönor.
FörvaringsinstruktionerOöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Kaffe är en färskvara, för att bäst bevara dess arom efter öppnandet bör förpackning återförslutes väl och förvaras kallt, gärna i frysen.
VarumärkeGarant Eko
Innehåll500 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.