Garant Kaffe mörkrost - 450g

Garant Kaffe mörkrost - 450g

GARANT KOKKAFFE MELLANR - 450G VAK

GARANT KOKKAFFE MELLANR - 450G VAK

GARANT BRYGGKAFFE MELLANR - 450G

Vårt bryggkaffe mellanrost är gjort på noga utvalda kaffebönor och har en balanserad och mjuk syra. Bönorna blandas och rostas sedan med omsorg för att få fram den rika aromen och smaken. Kaffet fö...
SKU
MM400074
89,51 kr
  • Köp 4 för 80,55 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 76,08 kr vardera och spara 15%
Vårt bryggkaffe mellanrost är gjort på noga utvalda kaffebönor och har en balanserad och mjuk syra. Bönorna blandas och rostas sedan med omsorg för att få fram den rika aromen och smaken. Kaffet förpackas under vakuum i en förpackning som bevarar den goda smaken. Kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Och smaken på kaffet då? Jo, varje kaffesort har en unik smakprofil och blandningen är hårt testad och kvalitetssäkrad för att den ska smaka lika bra året om, oavsett skörd och säsong. Det här är alltså ett riktigt gott och bra kaffe.
Mer Information
GTIN07340083474682
MärkningRainforest Alliance
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandNederländerna
Automatisk översättningNej
IngredienserINGREDIENSER Malda Arabicabönor*. *Fullständigt certifierat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar.
FörvaringsinstruktionerFÖRVARING Oöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Kaffe är en färskvara, för att bäst bevara dess arom efter öppnandet bör förpackningen återförslutas väl och förvaras kallt, gärna i frysen. KÄLLSORTERING Ytterförpackningen sorteras som pappersförpackning och innerförpackningen som plastförpackning.
VarumärkeGarant
Innehåll450 gram