2023-12-11  Viktig info angående öppettider Julen 2023!

Tyvärr höll inte Vår ambition att kunna ha butiken öppen för beställningar t.o.m 12:e december. Vi har blivit tvungna att stänga redan idag den 11:e december då vi fått in såpass många beställningar att vi helt enkelt inte kommer hinna packa och skicka fler om de ska hinna fram till jul. 

Butiken är nu stängd för nya beställningar och vi jobbar febrilt för att packa och skicka alla beställningar som kommit in.

Konsekvenserna av allt jobb blir att vårt privatliv också blir kraftigt påverkat, och för att inte haverera totalt så måste vi nu stoppa fler julbeställningar.

Som många av er säkert redan gissat så har vi högt tryck i vår webshop just nu och vi packar och skickar så många beställningar vi hinner varje dag :)

För att alla som beställer ska hinna få sina varor till jul så behöver vi därför stänga det här datumet.

Pga den höga orderingången kan vissa beställningar bli något försenade. Även fraktbolagen jobbar för högvarv just nu och kan även de ha vissa förseningar. Fundera gärna en extra gång om du tänker beställa mjukt bröd. Har du otur med förseningar hos fraktbolaget kan datumet på brödet vara utgånget innan det kommer fram.

När vi stänger butiken kommer vi inte ta in fler beställningar, men skickar naturligtvis alla som kommit in fram till stängningen.

 

Vi öppnar som vanligt igen den 2:a januari 2024.

 

GOD JUL & TACK SÅ MYCKET FÖR DIN FÖRSTÅELSE!