Lavazza Gran Crema, bönor, espresso - 1000g

Lavazza Espresso Barista Gran Crema är Sveriges mest sålda espresso. En kraftig och smakrik blandning av Arabicabönor från Honduras och Brasilien med en god portion Robustabönor från Indonesien. Ro...
SKU
MM400142
241,20 kr
  • Köp 4 för 217,08 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 205,02 kr vardera och spara 15%
Lavazza Espresso Barista Gran Crema är Sveriges mest sålda espresso. En kraftig och smakrik blandning av Arabicabönor från Honduras och Brasilien med en god portion Robustabönor från Indonesien. Robustan ger en tjock och intensiv crema som för tankarna till södra Italien där espresson dricks kort och stark. Tydligt framträdande toner av mörk choklad och peppriga kryddor med en ihållande och balanserad eftersmak. Gran Crema kaffebönor passar för helautomatisk espressomaskin eller en kaffekvarn. Mellanrostat och intensitet 7/10.
Mer information
GTIN08000070025066
Hållbarhet dagar730
UrsprungslandItalien
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserKaffebönor
VarumärkeLavazza
Innehåll1000 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.