Kung Markatta Roobios vanilj te - 20 påsar

Ett rött fylligt rooibos smaksatt med äkta vanilj. Äkta vanilj ger en mjukare smak än ”vanlig” vanilj från vanillin. Rooibos, som egentligen inte är ett te då det inte görs av tebuskens blad, sägs ...
SKU
MM300061
51,80 kr
  • Köp 4 för 46,62 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 44,03 kr vardera och spara 15%
Ett rött fylligt rooibos smaksatt med äkta vanilj. Äkta vanilj ger en mjukare smak än ”vanlig” vanilj från vanillin. Rooibos, som egentligen inte är ett te då det inte görs av tebuskens blad, sägs faktiskt vara bra mot sömnsvårigheter. Det är aningen sött i smaken och blir inte beskt av få dra länge tillskillnad från både grönt och svart te. Tillsammans med smaken av vanilj kan man lyxa till det på eftermiddagen med detta fina te och kanske unna sig en liten dessert. Rooibos har också en alldeles underbar varm rödorange färg. Bara det tycker vi höjer mysfaktorn några snäpp.
Mer information
GTIN07391835917308
MärkningEU-ekologiskt,KRAV,Fairtrade
NäringsvärdePer 100 gram
Energi 1 kcal
Kolhydrat 0,2 gram
Hållbarhet dagar540
UrsprungslandTyskland
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserRooibos* (99,7%), naturlig Bourbon vaniljarom (0,2%) mald vaniljstång* (0,1%). *=Ekologisk ingrediens
FörvaringsinstruktionerFörvaras svalt och torrt.
VarumärkeKung Markatta
Innehåll40 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.