Vi är lediga perioden 18/6 - 30/6. Läs mer...

Längtar du hem till Sverige eller efter svensk mat och godis?

Svensk sommar

Är du svensk och bor i annat land? Troligen faller suget på efter svenska matvaror och godis ibland och du önskar att det gick att beställa hem en kartong med godsaker. Eller har du kanske besökt Sverige eller bott här under en period i ditt liv och fått nya mat- och godisfavoriter som du saknar nu i ditt hemland?

Det är ju precis den tjänsten vi tillhandahåller :) Tänk dig en online butik för dig med hemlängtan. Vi skickar dina varor dit du bor! Vad sägs om OLW ostkrokar, polarbröd, bullens pilsnerkorv, marabou choklad, tyrkisk peber, Ahlgrens bilar eller kanske Fun light saft om du bor i USA, Singapore, Nederländerna, Tyskland, Schweiz eller Japan? Vår kryddhylla är väldigt komplett och mycket omtyckt ser vi på alla beställningar som kommer in :) Andra populära artiklar är kaffe, bröd, torra såser från Blå band och bakartiklar såsom pärlsocker, mandelmassa och vaniljsocker, men sist och definitivt inte minst givetvis allt godis! Idag kan du fynda bland hundratals olika sorters godis. Allt från lösviktsgodis till chokladkakor, lyxig lakrits, chokladaskar och specialgodis som hör till de olika högtiderna.

Vi har över 3000 olika artiklar i webshopen i dagsläget, och vi kan ofta även fixa speciella önskemål om så efterfrågas. Vi ha samarbeten med lokala livsmedelsbutiker som gör att vi kan ha en stort och komplett sortiment och alltid färska varor! För att du ska få dina varor så snabbt som möjligt använder vi i dagsläget UPS som fraktalternativ. Du kan välja mellan olika snabba varianter beroende på vart du bor och hur snabbt du vill att din beställning ska komma fram.