Läkerol YUP Salty - 30 g

Läkerol YUP Salty Licorice har en härlig smak av salt lakrits. Ett tunt lager av xylitolkristaller ger en fräsch känsla i munnen. Ett måste för alla lakritsfantaster! Pastillen är både sockerfri oc...
SKU
MM500659
29,10 kr
  • Köp 4 för 26,19 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 24,74 kr vardera och spara 15%
Läkerol YUP Salty Licorice har en härlig smak av salt lakrits. Ett tunt lager av xylitolkristaller ger en fräsch känsla i munnen. Ett måste för alla lakritsfantaster! Pastillen är både sockerfri och veganvänlig.
Mer information
GTIN07310350116454
NäringsvärdePer 100 gram
Energi 192 kcal
Fett 0,1 gram
Varav mättat fett 0 gram
Kolhydrat 53 gram
Varav sockerarter 0 gram
Varav polyoler 52 gram
Protein 0,8 gram
Salt 0,15 gram
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandItalien
Översatt med Google TranslateNej
Ingrediensersötningsmedel/sødestoffer (maltitoler, sorbitoler, xylitol, steviolglykosider), stabiliseringsmedel/stabilisator (gummi arabicum), ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, extrakt från (fläderbärs-/hyldebær/hyllebær), naturlig arom, fullhärdad/helt hærdet/fullherdet rapsfett.
FörvaringsinstruktionerLäkerol YUP användas som en uppfräshare. Den smakrika pastillen är sockerfri och är endast sötad med stevia. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande verkan.
VarumärkeLäkerol
GodistypTuggummi
Innehåll30 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.