Garant EKO Bryggkaffe extra mörkrost - 450g

Det här är vårt ekologiska bryggkaffe, gjort på utvalda Arabicabönor av allra finaste kvalitet. Ett robust kaffe med kraftfulla mörkrostade toner i kombination med mjuk syra samt söta inslag av sko...
SKU
MM400056
73,90 kr
  • Köp 4 för 66,51 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 62,82 kr vardera och spara 15%
Det här är vårt ekologiska bryggkaffe, gjort på utvalda Arabicabönor av allra finaste kvalitet. Ett robust kaffe med kraftfulla mörkrostade toner i kombination med mjuk syra samt söta inslag av skogsbär och citrus i doft och smak. Kaffet vakuumförpackas för att behålla sin nyrostade smak - och du kan njuta av smaken och aromen, kopp efter kopp. Fairtrade-certifieringen innebär att kaffebönorna är handlade i enighet med Fairtrade-kriteriena. Faitrade innebär mer rättvisa handelsvillkor och möjligheter för producenter i utvecklingsländer att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid.
Mer information
GTIN07340083457524
MärkningFairtrade,EU-ekologiskt
Hållbarhet dagar360
UrsprungslandSverige
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: Ekologiska Fairtrade -certifierade malda Arabicabönor.
VarumärkeGarant Eko
Innehåll450 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.