Garant KAFFE RWANDA EKO - 400g

Ekologiska kaffebönor från Rwanda. Rund och fyllig smak med inslag av citrus och kola. Precis lagom rostat för att lyfta kaffets unika och härliga smakkaraktär! Garants ekomärkning talar om att en ...
SKU
MM400153
94,80 kr
  • Köp 4 för 85,32 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 80,58 kr vardera och spara 15%
Ekologiska kaffebönor från Rwanda. Rund och fyllig smak med inslag av citrus och kola. Precis lagom rostat för att lyfta kaffets unika och härliga smakkaraktär! Garants ekomärkning talar om att en vara är ekologisk och ibland KRAV-märkt. Vårt sortiment fylls hela tiden på med fler EKO-varor. Fairtrade-certifieringen innebär att kaffebönorna är handlade i enighet med Fairtrade-kriteriena. Faitrade innebär mer rättvisa handelsvillkor och möjligheter för producenter i utvecklingsländer att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid.
Mer information
GTIN07340083463839
MärkningFairtrade,EU-ekologiskt
Hållbarhet dagar360
UrsprungslandSverige
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: Ekologiska Fairtrade-certifierade Arabicabönor.
VarumärkeGarant
Innehåll400 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.