GARANT KOKKAFFE MELLANR - 450G VAK

GARANT KOKKAFFE MELLANR - 450G VAK

GARANT BISTRO HELA BÖNOR - 500G PÅS

GARANT BISTRO HELA BÖNOR - 500G PÅS

GARANT ESPRESSO HELA BÖNOR - 500G PÅS

Hela rostade espresso kaffebönor gjort på en blandning av noga utvalda Arabica- och Robustabönor för genuin smak och njutning. Bönorna kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobb...
SKU
MM400126
111,91 kr
  • Köp 4 för 100,72 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 95,12 kr vardera och spara 15%
Hela rostade espresso kaffebönor gjort på en blandning av noga utvalda Arabica- och Robustabönor för genuin smak och njutning. Bönorna kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Och smaken på kaffet då? Jo, varje kaffesort har en unik smakprofil och blandningen är hårt testad och kvalitetssäkrad för att den ska smaka lika bra året om, oavsett skörd och säsong. Det här är alltså ett riktigt gott och bra kaffe.
Mer Information
GTIN07311041067369
MärkningRainforest Alliance
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandNederländerna
Automatisk översättningNej
IngredienserINGREDIENSER En blandning av Arabica- och Robustabönor*. *Fullständigt certifierat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar.
FörvaringsinstruktionerOöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Kaffe är en färskvara, för att bäst bevara dess arom efter öppnandet bör förpackningen återförslutas väl och förvaras kallt, gärna i frysen.
VarumärkeGarant
Innehåll500 gram