GARANT BISTRO HELA BÖNOR - 500G PÅS

Hela rostade kaffebönor bistro gjort på 100 % noga utvalda Arabicabönor för fyllighet och fruktighet. Bönorna kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosyst...
SKU
MM400128
91,00 kr
  • Köp 4 för 81,90 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 77,35 kr vardera och spara 15%
Hela rostade kaffebönor bistro gjort på 100 % noga utvalda Arabicabönor för fyllighet och fruktighet. Bönorna kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar som jobbar för att bevara ekosystem, vattenresurser, djurliv och rättigheter för arbetare samt deras familjer och samhällen. Och smaken på kaffet då? Jo, varje kaffesort har en unik smakprofil och blandningen är hårt testad och kvalitetssäkrad för att den ska smaka lika bra året om, oavsett skörd och säsong. Det här är alltså ett riktigt gott och bra kaffe.
Mer information
GTIN07311041067376
MärkningRainforest Alliance
Hållbarhet dagar365
UrsprungslandNederländerna
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER 100% Arabicabönor*. *Fullständigt certifierat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade odlingar.
FörvaringsinstruktionerOöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Kaffe är en färskvara, för att bäst bevara dess arom efter öppnandet bör förpackningen återförslutas väl och förvaras kallt, gärna i frysen.
VarumärkeGarant
Innehåll500 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.