Dolce Gusto Skånerost - 16 st

Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® ZOÉGAS SKÅNEROST. En blandning av Arabica-bönor från Östafrika och Brasilien väl avvägt med högvuxna kaffebönor från Centralamerika. 100 procent Arabica-bönor och med en...
SKU
MM400163
98,60 kr
  • Köp 4 för 88,74 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 83,81 kr vardera och spara 15%
Prova NESCAFÉ® Dolce Gusto® ZOÉGAS SKÅNEROST. En blandning av Arabica-bönor från Östafrika och Brasilien väl avvägt med högvuxna kaffebönor från Centralamerika. 100 procent Arabica-bönor och med en intensitet på 6 av 11. En sann njutning!Våra duktiga kaffespecialister har utvecklat ett intensivt, mörkrostat kaffe med behaglig fruktighet och noter av mörka bär.Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Dessutom bevaras kaffets fräschör i våra vakuumförseglade kapslar, så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång.
Mer information
GTIN07613034295675
Hållbarhet dagar360
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserINGREDIENSER: Rostat och malet kaffe
VarumärkeDolce Gusto
Innehåll128 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.

Fler produkter från Dolce Gusto