Dolce Gusto Ristretto Barista - 16 st

Prova vår NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Barista, en italiensk mörkrostad variant som är mindre än en espresso (35 ml). Det är ett starkt kaffe med intensitet 9 av 11 och en fyllig arom, sötaktig fy...
SKU
MM400180
98,60 kr
  • Köp 4 för 88,74 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 83,81 kr vardera och spara 15%
Prova vår NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Barista, en italiensk mörkrostad variant som är mindre än en espresso (35 ml). Det är ett starkt kaffe med intensitet 9 av 11 och en fyllig arom, sötaktig fyllighet och tät crema. Duktiga kaffespecialister har blandat fruktiga sydamerikanska bönor med fylliga asiatiska Robusta-bönor för att få fram NESCAFÉ Dolce Gusto Baristas unikt fylliga arom. Brygg ditt kaffe som en professionell barista, och få en sammetslen crema på toppen – det kan du tack vare våra kaffemaskiners effektiva högtryckssystem (upp till 15 bar). Dessutom bevaras kaffets fräschör i våra vakuumförseglade kapslar, så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång. Förpackningen innehåller 16 kapslar för 16 koppar kaffe.
Mer information
GTIN07613036867580
Hållbarhet dagar360
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserRostat och malet kaffe
FörvaringsinstruktionerFörvaras rent, kallt och torrt.
VarumärkeDolce Gusto
Innehåll112 gram

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.

Fler produkter från Dolce Gusto