Arvid Nordquist Selection Amigas hela bönor - 450 g

EXTRA MÖRKROST - KRAFTFULL & BALANSERAD. En viktig del i kampen mot fattigdom är att i högre grad involvera kvinnor i ekonomin och på arbetsmarknaden. Amigas görs av bönor från kaffeodlingar som dr...
SKU
MM400145
99,80 kr
  • Köp 4 för 89,82 kr vardera och spara 10%
  • Köp 8 för 84,83 kr vardera och spara 15%
EXTRA MÖRKROST - KRAFTFULL & BALANSERAD. En viktig del i kampen mot fattigdom är att i högre grad involvera kvinnor i ekonomin och på arbetsmarknaden. Amigas görs av bönor från kaffeodlingar som drivs av kvinnor*. Genom att långsiktigt stödja dessa kvinnliga odlare bidrar Arvid Nordquist till bättre levnadsförhållanden. Amigas är ett extra mörkrostat kaffe med en balanserad fyllighet med toner av citrus och choklad. Kaffet består till 100% av finaste ekologiska Arabicabönorna. Fairtrade-certifierat, 100% klimatkompenserat och rostat fossilfritt. *Till minst 50%, beroende på utbud.
Mer information
GTIN07310760012544
MärkningEU-ekologiskt,KRAV,Fairtrade
Hållbarhet dagar270
UrsprungslandSverige
Översatt med Google TranslateNej
IngredienserKaffe (100% Arabicabönor)
FörvaringsinstruktionerFörvara lufttätt och torrt.
VarumärkeArvid Nordquist Selection
Innehåll450 gram
Ekologiskteko

Ditt Svenska Skafferi jobbar kontinuerligt på att all produktinformation ska vara aktuell och uppdaterad vilket även sker med viss automatik, men små förändringar i innehållet på produkterna kan ändå ske utan att dessa syns direkt i vår butik. Kontrollera därför alltid informationen på förpackningen innan användning.